Home NL

A SMILE IS THE ANSWER

Onze Kennel

Onze kennel is gelegen in België meer bepaald in Berlaar. We hebben af en toe een nestje. Onze honden zijn vooral actief in Agility, maar je kan ze ook op show tegenkomen.


De kennel is sinds 2018 geregistreerd bij Sint-Hubertus. Het eerste nestje was een feit in 2018.

Oonah

van 't Geystersveld

Avallon cup 2018 in Frankrijk.

Ze behaalde een 2de plaats op de Jumping, graad 1 en 2 gecombineerd op een totaal van 78 honden.Tammenkolon Northern Lights

Ze is een zeer open en speels teefje. Zij is afkomstig uit Finland, en een leuke toevoeging aan onze roedel. 

Ze loopt Agility Graad 1 SmallYellow Brick Road 

Rebel Russian

Deze jongen is terug gekomen naar onze kennel, hij heeft enkele shows gelopen. Op de leeftijd van 15 maanden werd hij bekroond met titel BOB (Beste van het Ras). Hij is een van de pups uit onze eerste nest.

Ook hij is actief in agility sinds 2021.

ABOUT ME

Hallo mijn naam is Stephanie, mijn passie voor honden is gestart op het moment dat ik mijn ouderlijk huis verliet in 2009.


Ik heb mijne eerste Jack Russell mix gekocht, we zijn gestart in een nabij gelegen hondenschool. Ik ben zo in contact gekomen met Agility. Na een tijdje werd er mij gevraagd of ik geen les wou geven, ik heb hiervoor een cursus gevolgd bij KKUSH en heb mijn Diploma gehaald voor Agility Instructeur. 


Tijdens de Agility wedstrijden had mijn kleine Jack Russell moeite om soepel over de sprongen te geraken. Zijzelf was 28 cm schoft en moest 35cm springen. Ik ben op zoek gegaan naar een klein ras met dezelfde pit als een Jack Russell, zo heb ik de Parson Russell terrier leren kennen. 


VOLG ONS

NIEUWS NAKOMELINGEN

25/09/2023: Update Resultaten 

NIEUWS

Show:

30/07/2023: Gent

Doom: Best Jeugd + BOB

Geplande Nesten:


Geen planning op het moment